10 Τρόποι για να ψωνίσεις έξυπνα - O p t i m i s m

10 Τρόποι για να ψωνίσεις έξυπνα

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017
Πριν την έφοδο στην αγορά κάνε έναν έλεγχο στην ντουλάπα σου. 


1. Ξεχώρισε τα κλασσικά διαχρονικά κομμάτια που φοριούνται παντός καιρού. Όπως το σακάκι, το μαύρο μικρό φόρεμα, το λευκό πουκάμισο,  το τζιν, την pencil φούστα. Αυτά δεν τα πειράζουμε ποτέ.



2.  Δοκίμασε όλα τα υπόλοιπα ρούχα σου και κράτησε χωριστά αυτά που ταιριάζουν με την φετινή μόδα. Τα υπόλοιπα αν είναι σε καλή κατάσταση, μην τα πετάξεις, αποθήκευσέ τα για άλλες χρονιές, γιατί η μόδα κάνει κύκλους και επανέρχεται.






3.  Έλεγξε αν χρειάζεσαι τοπ μπλουζάκια και σε ποια χρώματα. Δεν είναι ακριβά και ταιριάζουν με τα πάντα. Με ένα φουλάρι, στενή φούστα και σακάκι φοριούνται από το πρωί στο γραφείο, στη δουλειά. Με ένα εντυπωσιακό κολιέ, εφαρμοστό παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες  θα σε συντροφεύσουν σε μία απογευματινή βόλτα ή και σε κάποιο μπαράκι.


4.  Επένδυσε σε μια εντυπωσιακή τσάντα που για τις περισσότερες γυναίκες είναι φετίχ. Μπορείς να την διαλέξεις στο κατάστημα και να την παραγγείλεις ηλεκτρονικά ποντάροντας στα δεκαήμερα εκπτώσεων ή στις ειδικές προσφορές που κάνουν τα καταστήματα.



5.  Δοκίμασε τα παπούτσια σου και πέταξε ότι έχει φθαρεί και δεν διορθώνεται. Τα υπόλοιπα φρόντισέ τα με ειδικό βερνίκι για να μπορέσεις να τα χαρείς. Αν χρειάζεται αγόρασε ένα ωραίο ζευγάρι γόβες που σε κάνουν κομψή και εντυπωσιακή.

6.  Πρόσθεσε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου. Ένα πολύχρωμο φουλάρι σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστή.



7.  Σκέψου τι κοσμήματα θα ταίριαζαν με τα ρούχα που έχεις κρατήσει ή με αυτά που σκοπεύεις να αγοράσεις.



8.  Κάνε έρευνα αγοράς μέσω διαδικτύου και σημείωσε τις τιμές.



9.  Κάνε μια λίστα με τα πράγματα που χρειάζεσαι και τις τιμές και πέταξε την στην τσάντα σου. Θα σου χρειαστεί.



10. Είσαι έτοιμη. Ξεκίνα και δεν θα μετανιώσεις. Τώρα γνωρίζεις τι χρειάζεσαι και τι αναζητάς. Και μην ξεχνάς. Άσχετα με ότι είπαμε αν βρεις κάτι που σου αρέσει και έχεις την οικονομική δυνατότητα, επάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.