Αξεσουάρ ή φετίχ? - O p t i m i s m

Αξεσουάρ ή φετίχ?

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017
Καπέλο. Αυτό το υπέροχο αξεσουάρ που όμως κρύβει και λειτουργικό χαρακτήρα. Ναι, προστατεύει και από τον ήλιο πέρα από την γοητεία που μας προσφέρει. Ας ενημερωθούμε για την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει γύρω μας.



Θα ασχοληθούμε με τους άνδρες που άρχισαν  δειλά να ακολουθούν την μόδα, αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν να την συνδυάσουν και με την άνεση. Γυναίκες βοηθήστε τους, αν δεν φοβάστε μήπως βρεθείτε προ εκπλήξεων. Υπάρχουν πολλά σχέδια, πολλά χρώματα και μπορείτε να διαλέξετε ότι ταιριάζει στο στυλ σας και στην προσωπικότητά σας.
Στην πλέον διαδεδομένη κατηγορία βρίσκεται το καπέλο τύπου τζόκεϊ. 


Φοριέται από όλες τις ηλικίες και υπάρχει σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα γούστα. Προσοχή μόνο για όσους δεν βρίσκονται στην εφηβεία, ας αποφύγουν αυτά με τις τεράστιες διαφημίσεις, τύπου: "Ψητοπωλείο ο Παράσχος" ή "Πλακάκια ο Μπάμπης".



Στη συνέχεια θα δούμε καπέλο με γείσο, βαμβακερό και ψάθινο. 




Καπέλο τύπου τραγιάσκα.



Και φυσικά μη ξεχνάμε και τα καπέλα πλατύγυρα για περισσότερη προστασία και γιατί όχι ίσως και καουμπόικο στυλ.


Οι επιλογές είναι δικές σας.



Αν αποφασίσετε να το διατηρήσετε και τις άλλες εποχές του χρόνου, θα διαπιστώσετε ότι προσδίδει στυλ στην εμφάνισή σας και πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας, την κίνησή σας, την κουλτούρα σας, την όλη προσωπικότητά σας. Και μετά απλά γίνεται κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και σας συντροφεύει πάντα και παντού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.