Shopping Therapy - O p t i m i s m

Shopping Therapy

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017
Ήρθε και πάλι το δεκαήμερο των εκπτώσεων. Οπλίζεσαι με χρήμα αληθινό ή πλαστικό, φοράς το ωραίο σου χαμόγελο, παίρνεις τις κολλητές σου για παρέα και τρέχεις να προλάβεις ευκαιρίες και χαμηλές τιμές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ.


Ξεκινάς ένα αδιάκοπο τρέξιμο από μαγαζί σε μαγαζί. Από καιρό έχεις σταμπάρεις κάτι ωραία κομμάτια αλλά η τιμούλα τους ήταν λίγο απαγορευτική. Τώρα όμως ελπίζεις και εύχεσαι να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.


Οι ώρες τρέχουν και εσύ βιάζεσαι να αγοράσεις αυτά που λαχταράς και που αντέχει η τσέπη σου. Και πράγματι σε ορισμένα καταστήματα το καταφέρνεις. Και αισθάνεσαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη θα έλεγα.


Αλλά είναι και κάποια άλλα, που νομίζεις ότι θέλεις να τους βαρέσεις. Κοιτάς το συγκεκριμένο είδος που από καιρό έχεις βάλει στο μάτι, αλλά από πάνω μία ταμπέλα απαγορευτική σου κόβει τα χέρια «Νέες παραλαβές»


Μα καλά αυτά δεν τα είχε και την προηγούμενη εβδομάδα και την παραπροηγούμενη και εδώ και πάνω από μήνα, τι καινούργιες παραλαβές μας γράφει. Και αναρωτιέσαι το δεκαήμερο εκπτώσεων είναι προσφορές για την προηγούμενη σεζόν όχι για τα τωρινά? Ας το έλεγαν δεκαήμερο stock. Γιατί σε κοροϊδεύουν?
Εκνευρίζεσαι και θέλεις να κάνεις φασαρία, να κάνεις σαματά, να τα κάνεις όλα λίμπα. Αλλά για μια στιγμή μόνο. Έτσι και αλλιώς δεν φταίνε οι υπάλληλοι. Η πολιτική του πολυκαταστήματος είναι αυτή που σε ενοχλεί. Αλλά για όλα υπάρχει λύση. Η λογική κυριαρχεί του συναισθήματος και απλώς τους γυρνάς την πλάτη και φεύγεις. Αυτοί θα χάσουν. Και ήθελες να ξοδέψεις πολλά!!!
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Και μάλιστα και νοστιμότερα και φθηνότερα. Αρκεί να τα ψάξεις. Προς το παρόν επειδή ψιλοσυγχίστηκες, μάλλον είναι ώρα για ένα καφεδάκι, κάπου εκεί έξω που έχει και τέλειο καιρό.


Και έπεται συνέχεια……………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.