Θάλασσα, η μεγάλη ξελογιάστρα - O p t i m i s m

Θάλασσα, η μεγάλη ξελογιάστρα

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2020
Έρωτας που αρχίζει με την πρώτη ματιά. Ένα συναίσθημα έντονο, δυνατό και παντοτινό. Αναφέρεσαι σε αυτή την υπέροχη αγάπη για τη θάλασσα. Για την πρώτη φορά που την αντίκρισες, που την γεύτηκες, που την ερωτεύτηκες.



Και κάθε καλοκαίρι βιάζεσαι να την συναντήσεις, να χαθείς μέσα της, να παίξεις μαζί της.



Τόσα χρόνια που την γνωρίζεις και δεν ένιωσες ούτε λεπτό να την βαριέσαι, να θυμώνεις μαζί της, να θέλεις να την εγκαταλείψεις.



Έρωτας που τον αισθάνεσαι καθώς στέκεσαι μπροστά της με την ανατολή του ήλιου, και βλέπεις το λαμπύρισμα πάνω στην επιφάνεια. Βουτάς στα δροσερά νερά της και η ψυχή σου πλημμυρίζει από ευτυχία.



Έρωτας που τον χαίρεσαι το μεσημεράκι που ο ήλιος λάμπει και αφήνεσαι στην αγκαλιά της και κάνεις μακροβούτια για να ανακαλύψεις τον βυθό της.



Έρωτας παράφορος στο ηλιοβασίλεμα πριν πέσει το σούρουπο, την ώρα της γαλήνης και της περισυλλογής, χάνεσαι στα ήρεμα νερά της και απολαμβάνεις την τελειότητα και την ησυχία.



Έρωτας που καταλαγιάζει το βράδυ που ανάβεις φωτιά στην αμμουδιά και με την κιθάρα σου της τραγουδάς και της ανοίγεις την καρδιά σου.



Και γνωρίζεις ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν δεν μπορείς να την επισκέπτεσαι τακτικά, αυτή θα είναι συνεχώς εκεί και θα σε περιμένει πιστή και αφοσιωμένη, για πάντα και αποκλειστικά δική σου.
Από το Blogger.