Ας βρούμε μία λύση! - O p t i m i s m

Ας βρούμε μία λύση!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2022
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η oικονομική κρίση που όλοι,  λίγο έως και πολύ,  βιώνουμε, έχει καταβάλει τους περισσότερους από εμάς που δεν ανήκουμε στους... βιομηχανικούς ή έστω στους... εφοπλιστικούς κύκλους.  Και οι εκπτώσεις βρίσκονται μπροστά μας. Δελεαστικές, μαγνητικές, μαρτυρικές, επώδυνες. Μας κρούουν την θύρα και εμείς βουλώνουμε τα αυτιά με κερί σαν τους συντρόφους του Οδυσσέα και δενόμαστε στο κατάρτι.


Και όμως υπάρχει λύση. Πως μπορούμε λοιπόν να ψωνίσουμε όταν το budget μας είναι τόσο περιορισμένο? Τι επιλογές έχουμε?


Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να ελέγξουμε τις προτιμήσεις μας, ώστε και να αγοράσουμε πράγματα που χρειαζόμαστε αλλά και να απολαύσουμε το αιώνιο, τουλάχιστον για εμάς τις γυναίκες,  shopping therapy.



Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά καταστήματα που έχουν πραγματικές προσφορές. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν σε αυτές.


Κάτι που για όλες τις γυναίκες σχεδόν αποτελεί φετίχ, είναι οι γόβες. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια και πραγματικά είναι πανέμορφες.


Οι τιμές ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά και μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε θηλυκές και sexy.
Επίσης ένα κοντό μπουφανάκι σε χαρούμενο ανοιξιάτικο χρώμα είναι ιδανικό, ιδίως τώρα που ελπίζουμε ότι ο καιρός θα βελτιωθεί. Από μέσα ένα τζιν παντελόνι και ένα ωραίο πουκάμισο ή και ένα απλό μακό μπλουζάκι και ας σκάσουν οι εχθροί μας, που λέει και ο λαός μας.


Ένα φαντεζί φουλάρι θα δώσει υπέροχο χρώμα στο στυλ μας.


Και φυσικά μία όμορφη τσάντα για να τοποθετούμε τα απαραίτητα (κινητό, καλλυντικά, πορτοφόλι).



Εναλλακτικά μπορούμε να διαλέξουμε για πιο κλασικό ντύσιμο μια υπεροχή πένσιλ φούστα συνδυασμένη με ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα.


Τα τζην παντελόνια δεν θα λείψουν ευτυχώς από την γκαρνταρόμπα μας. Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και μπορούμε να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπο αλλά και στην προσωπικότητά μας.



Δεν θα διστάσουμε να φορέσουμε και καρό που θα παραμείνουν στη μόδα και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.


Όλα αυτά μαζί δεν ξεπερνούν το ποσό των  200 ευρώ. Φαντάζομαι ότι μπορούμε να το αντέξουμε και ας μην ξεχνάμε ότι το αξίζουμε και με το παραπάνω. Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση.



Βέβαια μπορούμε να επενδύσουμε σε πιο ακριβά κομμάτια, όπως πχ τις δερμάτινες μπότες που έχουμε βάλει στο μάτι από την αρχή της σαιζόν, ή σε ένα υπέροχο δερμάτινο μπουφανάκι, αλλά τότε απλώς θα αρκεστούμε σε κάποιο συγκεκριμένο είδος και σίγουρα,  όχι περισσότερα του ενός.

Οι επιλογές είναι αποκλειστικά και μόνο δικές μας. Κορίτσια: " Καλές αγορές" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.