Μόδα στην πάροδο του χρόνου!!! - O p t i m i s m

Μόδα στην πάροδο του χρόνου!!!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2020
Η Μόδα. Πάντα θα μας ενδιαφέρει και πάντα θα μας κυνηγά.



Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, όσο και αν δηλώνουμε ότι εμείς δεν…., στο πίσω κομμάτι του εγκεφάλου μας ζει και βασιλεύει.



Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε. Γιατί θα πρέπει να αισθανόμαστε άσχημα που έστω και με κλεφτές ματιές γνωρίζουμε τι φοριέται σήμερα και τι θεωρείται απαγορευτικό?




Δεν είμαστε από αυτούς που κάθε εποχή αλλάζουμε όλη την γκαρνταρόμπα μας για να είμαστε in, (τελείως μεταξύ μας, αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, ευχαρίστως και θα το κάναμε, αλλά... ας όψεται…), αλλά προσπαθούμε να μεταβάλλουμε τα υπάρχοντα είδη ένδυσης και υπόδησης που διαθέτουμε με κάποια νέα αξεσουάρ ώστε να νιώθουμε σίγουροι, άνετοι και κομψοί στις ενδυματολογικές μας επιλογές.


Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις γυναίκες που έχουν την τιμητική τους στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στους άντρες



που αν και το κρύβουν, είναι πάντα σωστά ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν.



Αλλά αν κάνουμε μία αναδρομή θα διαπιστώσουμε ότι η μόδα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με κάποιες μικρές αλλαγές βέβαια, έτσι για να πουληθούν και τα νέα κομμάτια.


Για αυτό τον λόγο κάθε φορά που η Μόδα αλλάζει, φροντίζουμε να μην πετάμε αυτά τα κομμάτια που θεωρούμε τελείως out για την εποχή. Τα αποθηκεύουμε σωστά (αναφερόμαστε πάντα σε είδη που δεν είναι σχισμένα ή φθαρμένα αλλά σε καλή κατάσταση) και απλώς περιμένουμε τον χρόνο να κυλήσει.


Και κάποια στιγμή που η Μόδα επανέρχεται, εμείς τα εμφανίζουμε και είμαστε και πάρα πολύ  χαρούμενοι που τα κρατήσαμε και τώρα μπορούμε να τα φορέσουμε. Και αν είμαστε τυχεροί μπορούμε να ανατρέξουμε και στην ντουλάπα της μαμάς, της γιαγιάς, της προγιαγιάς, της....



Είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψουμε υπέροχους θησαυρούς καταχωνιασμένους από πολλά… χρόνια. 



Γιατί η Μόδα κάνει κύκλους και πάντα επανέρχεται. Ας δούμε το βίντεο και ας σκεφθούμε πόσα πολλά θα ταίριαζαν στην εποχή μας και μακάρι να τα είχαμε στην κατοχή μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.