Τι έχεις αγάπη μου? Τίποτα!!! - O p t i m i s m

Τι έχεις αγάπη μου? Τίποτα!!!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2020

Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει μπει στον πειρασμό να απευθύνει έστω και μία φορά στην ζωή του στην γυναίκα του, στην κοπέλα του, στην σύντροφό του, την απλή, γλυκιά και γεμάτη απορία ερώτηση: "Τί έχεις αγάπη μου?" 



Η απάντηση χιλιοειπωμένη από τον όμορφο γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη μας.. Ανάμεσα σε αναστεναγμούς και κρυφά νοήματα που πλανώνται στην βαριά ατμόσφαιρα: "Τίποτα" Και στις περισσότερες των περιπτώσεων κρύβει πολλά. Πάρα πολλά.



Είναι η επιθυμία των απανταχού θηλυκών το έτερον σου ήμισυ να σε καταλάβει, να σε νιώσει, να διαβάσει το βλέμμα σου, να μπει στη ψυχή σου, να μην χρειαστεί να του εξηγήσεις, να μην πρέπει να απολογηθείς.


Φαντάζεσαι ότι μόνο κοιτώντας σε στα  μάτια, θα καταφέρει να σε διαβάσει.


Γιατί σε αγαπάει, το γνωρίζεις  και το ίδιο αισθάνεσαι και εσύ.  


Αλλά….. Εις μάτην. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ποτέ μα ποτέ ο σύντροφός σου δεν θα φθάσει σε αυτό το σημείο.


Γιατί απλούστατα οι άντρες σκέφτονται και λειτουργούν με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πιο ρεαλιστικά, πιο τετράγωνα, πιο λογικά.


Η φαντασία τους είναι περιορισμένη. Μην περιμένεις λοιπόν θαύματα.


Να μην ξεχνάς, ότι άντρες και γυναίκες, αν και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, δεν βλέπουν με την ίδια οπτική τα γεγονότα και τις καταστάσεις.


Εξάλλου αυτό είναι και η γοητεία που διατηρεί το σασπένς στις σχέσεις και εξωραΐζει τα κακώς κείμενα από όποια πλευρά και αν προέρχονται.


Και σε τελική αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Να περνάς καλά με το ταίρι σου και να μην αφήσεις την ρουτίνα και την βαρεμάρα να καταλάβει χώρο σε αυτά που αισθάνεσαι και βιώνεις?


Αν έχεις  πρόβλημα, το πιο αποτελεσματικό θα ήταν να το πεις με σαφήνεια και όσο πιο απλά μπορείς.


Σίγουρα έτσι έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες και να σε καταλάβει και με συζήτηση ίσως να λυθεί η παρεξήγηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.